Lipvergroting FAQ

Heeft u nog vragen over lipvergrotingen? Check dan onze frequently asked questions (FAQ). Mocht uw vraag er niet tussen staan bel ons dan gerust

Botox, Fillers en Vitamine drips en shots

Bij een lip vergroting worden de lippen behandeld, zodat er meer volume ontstaat. Dit wordt gedaan met een filler op basis van hyaluronzuur. Het vergroten van de lippen is een zeer populaire behandeling en dat is niet vreemd. Een mooi gevormde en volle lip wordt gezien als vrouwelijk en sensueel. Wanneer u niet bent gezegend met volle lippen of wanneer u niet tevreden bent met het volume, is een lip vergroting een ideale behandeling. Daarnaast is het mogelijk om asymmetrische lippen weer symmetrisch te maken.

Een lip vergroting biedt uitkomst wanneer u niet tevreden bent over de volheid van uw lippen of wanneer u smalle lippen heeft. De lippen zijn een belangrijk deel van het gezicht en dragen bij aan een mooie expressie. Volle en goed gevormde lippen worden als aantrekkelijk ervaren en lippen die in verhouding niet kloppen, kunnen u onnodig ouder laten lijken. Het kiezen voor een lip vergroting is allang niet meer vreemd. Het vergoten van de lippen is in de afgelopen jaren zelfs zeer populair geworden, met name door bekendheden zoals Kylie Jenner.

Wanneer u meer informatie wenst over het vergroten van de lippen en wat de mogelijkheden zijn, komt u langs voor het gratis consult. Onze artsen bespreken met u uw wensen en lichten u in over wat de behandeling precies inhoudt. Daarnaast komen de kosten, mogelijkheden en beperkingen aan bod. U krijgt advies over waar u voor en na de behandeling rekening mee moet houden. Aansluitend kan een consult ingepland worden voor de behandeling. Door middel van een zeer dunne naald wordt de filler in de lippen gespoten. Deze procedure duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Inmiddels zijn er veel verschillende merken fillers beschikbaar. Bij House of Bratz werken wij met één merk, Stylage, voor het vergroten van de lippen. Het merk is jarenlang op de markt beschikbaar en zijn getest op veiligheid en werkzaamheid.

Stylage is uitermate geschikt om uw lippen op een natuurlijke manier te verfraaien, ze voller te maken en ze naar uw wensen vorm te geven.

Tijdens het consult wordt er gekeken naar de vorm van het gezicht, de leeftijd, de vorm van de lippen en de conditie van de huid. Uw wensen worden besproken. Afhankelijk van bovenstaande wordt er bepaald hoeveel filler er gebruikt dient te worden voor het gewenste resultaat. Doorgaans is het zo dat de eerste keer wat meer filler nodig is. Dit komt omdat de lippen bestaan uit weefsel. Bij de eerste behandeling zal de filler in de basis-laag van het weefsel gaan zitten, waardoor het weefsel wel steviger wordt, maar nog volume mist. Voor deze basis-laag is ongeveer 0,5 ml nodig.

Onze behandeld artsen zullen u altijd adviseren om het volume te laten passen bij de gezichtscontouren, waardoor er een natuurlijk resultaat behaald wordt.

Scroll naar boven