Marit Stolting

MD, MSC
Arts
BIG-registratienummer: 89919639501

Marit Stolting, studie geneeskunde afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ondertussen heeft zij ruime ervaring opgedaan in de algemene dermatologie en dermatochirurgie. In de afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in huidziekten van de donkere huid, chirurgische ingrepen, cosmetische injectables en laserbehandelingen.

“Schoonheid heeft voor iedereen een andere betekenis, maar een natuurlijke uitstraling met een gezonde huid staat voor mij centraal. Tijdens het consult maken wij samen een plan om het beste resultaat voor u te bereiken”.

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50