Julia Galuzina

Arts

Julia Galuzina heeft geneeskunde gestudeerd in Moscow en na het behalen van haar cum laude artsen examen verhuisde zij in 2006 naar Nederland. Hier heeft zij in 2010 haar artsendiploma gehaald in de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 2016 heeft zij haar opleiding tot medische specialist Radioloog in het Erasmus Medisch Centrum succesvol afgerond.

“Als kind wilde ik altijd al dokter worden. Het menselijk lichaam fascineerde mij enorm. Niet alleen hoe mensen er van binnen uit zien, maar ook van buiten. Door mijn Russische afkomst zit de affiniteit voor esthetiek in mijn genen. Dankzij mijn specialistische opleiding tot radioloog beheers ik anatomische kennis op een zeer hoog niveau en dat is een uitstekende basis voor cosmetische behandelingen. De passie voor esthetiek heb ik gedurende mijn hele carrière meegenomen en dat is uitgegroeid tot een nieuwe uitdaging als cosmetisch arts.

Ieder mens is uniek. Voor het uitvoeren van injectables is individueel en precies maatwerk nodig. Ik streef naar de beste uitkomst voor de client waarbij de natuurlijke basis positief gecorrigeerd en een gebalanceerd resultaat bereikt wordt.”

Julia is altijd erg vriendelijk en benaderbaar en werkt graag samen me clienten om hun doelen te bereiken en hun te helpen de beste versie van zichzelf van binnen en van buiten te voelen.

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar top
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50