Jhossy Villanueva Diaz

Arts
RIZIV code 1-08318-84-000

Dr. Jhossy Villanueva Diaz, studie geneeskunde afgerond aan de Nationale Experimentele Universiteit “Francisco de Miranda” in Venezuela. Tijdens de studie geneeskunde werkte ze op verschillende afdelingen, zoals de spoedeisende hulp (SEH) en de heelkunde. Sinds ze in 2016 naar Nederland is verhuisd, heeft ze altijd in de zorg gewerkt. In 2022 heeft ze ervoor gekozen om te gaan werken in de cosmetische geneeskunde, wat haar passie is.

“Ik geloof dat ik met mijn vaardigheden kan bijdragen om diegene te helpen die het nodig heeft zich beter te voelen over zichzelf.

Samen bereiken we de geplande doelen, die zijn afgestemd op de wensen van het individu. Op deze manier hoop ik het fysieke, maar ook het emotionele welzijn te verbeteren en de relatie tussen hoe we ons voelen en hoe we ons zelf zien.

Echte schoonheid is een combinatie van de manier waarop we onszelf zien en hoe we ons naar buiten toe projecteren. Het vinden van die balans is complex, maar ik haal er veel voldoening uit om je te helpen de beste versie van jezelf te vinden.”

Plan uw behandeling

Bij House of Bratz staat kwaliteit voorop, wat precies de reden is waarom onze cliënten bij ons terugkomen. Dit is ook de reden waarom onze specialisten een beperkt aantal behandelingen per week beschikbaar hebben. Boek uw afspraak op tijd en laat ons u verder helpen!

Bekijk de bezettingsgraad voor de week per locatie.

ROTTERDAM
AMSTERDAM
ANTWERPEN
DUBAI
Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50