Belkyra/ Kybella

Heeft u een hardnekkige onderkin waar u last van heeft, maar wilt u dit liever niet verhelpen met een operatie of liposuctie? House of Bratz heeft de perfecte behandeling voor u!

 

Belkyra, ook bekend onder de merknaam Kybella, is een deoxycholzuur. Kybella is een niet-chirurgische injecteerbare techniek die wordt gebruikt om het vet onder de kin aan te pakken. Deoxycholic zuur wordt geïnjecteerd in de huid, gericht op de vetcellen in dit gebied. Het mooie van Kybella is dat er geen incisies nodig zijn en dat de downtime in de meeste gevallen minimaal is.

Hoe werkt Belkyra?

Belkyra is een deoxycholzuur. Het behoort tot de secundaire galzuren, die stofwisselingsproducten van darmbacteriën zijn. Uw lichaam produceert deze stof van nature in uw spijsverteringsstelsel en zorgt ervoor dat ons vet wordt afgebroken, zodat het gemakkelijk kan worden verteerd. Kybella injecties gebruiken een synthetische vorm hiervan. Tijdens een Belkyra behandeling bij House of Bratz wordt het zuur in het gebied onder de kin geïnjecteerd, waardoor de vetcellen worden vernietigd, zodat ze geen vet meer kunnen opslaan.

House of Bratz Belkyra behandelingsproces

Zoals altijd bij House of Bratz, beginnen we uw behandeling met een consult. Tijdens dit consult leggen we u uit wat u moet weten over de Belkyra behandeling. We bespreken wat u precies zou willen veranderen en wat u wilt bereiken met uw Belkyra behandeling. Aan de hand van uw medische voorgeschiedenis en achtergrond bepalen we wat voor u de beste behandelmethode is. Voor we met de injectie beginnen, nemen we foto’s van uw zijprofiel en van de onderkant van uw kin, zodat u deze foto’s kunt vergelijken met de uiteindelijke resultaten van uw Belkyra behandeling.

Nadat we een foto van uw gezicht hebben gemaakt, zullen we een verdovende crème op het gebied aanbrengen. Nadat dit in de huid is getrokken, beginnen we met het injecteren van de Kybella in de huid. Een specialist van House of Bratz kan u tot 50 injecties geven. Deze injecties zijn ongeveer 1 cm uit elkaar. De Kybella behandeling duurt tussen de 15 en 25 minuten.

Hoelang duurt het voordat de resultaten van Belkyra zichtbaar worden en hoe lang houden ze aan?

Na de Kybella behandeling heeft het lichaam tijd nodig om het vetweefsel af te breken, dus u zult niet direct het resultaat zien. De eerste effecten zullen na ongeveer 3 weken zichtbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is na 6 tot 8 weken te zien. We adviseren de Kybella behandeling meerdere malen te herhalen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen dient minimaal 4 tot 6 weken te zitten. Als uw onderkin alle vetcellen heeft verloren, kan er geen nieuw vet meer worden opgeslagen. Dit betekent dat de resultaten permanent zijn.

Wat kan ik verwachten na een Belkyra behandeling?

Er zijn bepaalde dingen die u kunt verwachten na het ondergaan van een Belkyra behandeling bij House of Bratz. Onmiddellijk na uw Belkyra behandeling zal uw onderkin opzwellen. De zwelling geeft aan dat uw vetcellen zijn afgestorven, wat dus een goede teken is. De zwelling piekt op dag 2 en kan tot 2 weken aanhouden. Sommige mensen ervaren lichte blauwe plekken, roodheid, tijdelijke gevoelloosheid, lichte ontsteking en gevoeligheid in het behandelgebied. Dit kan ongeveer een week aanhouden.

Wat moet u weten na de behandeling?

Wat u moet weten na uw Belkyra behandeling bij House of Bratz:

  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.
  • Probeer het gebied niet aan te raken, doe het alleen met gewassen handen
    Koelen helpt de zwelling te verminderen.

House of Bratz Belkyra behandeling feiten

Prijs €1250,- per sessie in Nederland en België. 6000 د. إ per sessie in Dubai
Anesthesie beschikbaar
Duur 15 tot 25 minuten
Pijn (0-10) 5
Product Belkyra
Veiligheid zeer veilig
Duur van het resultaat permanent

Waar kunt u ons vinden?

Kom van uw onderkin af door de House of Bratz Belkyra behandeling te ondergaan in een van onze vele klinieken. U kunt ons vinden in Nederland, in Amsterdam en Rotterdam. Onze kliniek in België, kunt u vinden in Antwerpen. In Dubai, kunt u onze kliniek vinden in het fantastische Five Palm Jumeirah Hotel.

U hoeft niet te leven met een onderkin als u dat niet wilt.

Boek uw Belkyra afspraak online of bel. Onze House of Bratz specialisten helpen u graag!

Scroll naar boven
Maak een afspraak

Onderstaande afspraken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden van maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:30 en van 13:00 – 16:00

Alle Overige behandelingen, inclusief pakketten, kunt u snel en eenvoudig online boeken via onderstaande links. Bij het niet komen opdagen op uw afspraak hanteren wij een No show fee van €50